Om D’Sundt

Historien bag D’Sundt

Mit navn er Diana Sundt. Efternavnet er allerede noget der starter elevator-blikket. ”Sundt”…. Ser jeg sund ud? Lever jeg sundt?… Ja, det er et efternavn der forpligter, og JA det er mit efternavn, hverken købt eller kunstnernavn.
 
Navnet Sundt stammer fra Norge, hvor vi i familien kan takke en adlet norsk søhelt for det velklingende navn. Der er i Danmark kun 7 der hedder Sundt til efternavn; Min far, min søster, mine 4 børn og jeg selv. Mærkelig nok, så har efter­navnet ”Sundt” udfordret min families sundhedstilstand flere gange. Hvem ved om det er skæbnen, at vi skulle møde udfordringer for, at jeg i dag kan fortælle min historie. Under alle omstændigheder er jeg glad for, at jeg er her, og for at mit efternavn minder mig om, at man skal holde sig i gang og, at sund livsstil er både energigivende, forebyggende, helende og fantastisk effektiv på livets rejse. Vi lever kun én gang, så vidt vi ved, og hvorfor ikke få det bedste ud af det ved, at tænke i sunde valg.
 
Jeg er uddannet indenfor sundhed, og har et holistisk sundhedshus i Køge der hedder ”D’sundt”, hvor jeg både fungerer som kostvejleder/ernæringsterapeut, fitness instruktør, vejleder, coach
og underviser. Mit mål er, at jeg skal brede budskabet ud om, at det kan betale sig at leve sundt, og samtidig ”synde lidt” i forhold til søde sager. Målet er, at når fundamentet er i orden, og du efter et stykke tid med fokus på den sunde kost, også kan tillade dig at udfordre kroppen med slik, kage og god vin som små ”pauser” en gang imellem. Det betyder ikke det store om du en gang om ugen har en dag hvor du slapper af.
 
Bare det ikke tager overhånd og bliver til frås.

Sundt, ser jeg sund ud?
Lever jeg sundt?
Ja, det er et efternavn,
der forpligter

Sund livsstil er et vidt begreb.

Det handler om tanker, handlinger, mål, retning og om at have det godt med sig selv – derfor er D’ Sundt en virksomhed med fokus på ALT det sunde vi kan inspirere til og at følge dig fra beslutning til dit mål er nået!

Hej, mit navn er Diana Sundt!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få chancen for at vinde en gratis bodyscan til dig selv

og en du holder af!

Ved tilmelding af nyhedsbrevet giver du accept på at d-sundt.dk må kontakte dig via e-mail.

0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomTilbage til Shop