Helende Kostprogrammer

Når vi arbejder med kostprogrammer, så er formålet, at arbejde med en krop i balance, god energi, fordøjelse i topform. MEN også med hormonel balance når du går i overgangsalderen.

Vi arbejder med mad der heler kroppen indefra, og giver dig de bedste helbredsmæssige og hormonelle betingelser. Kosten tirettelægges individuelt, og vi arbejder med livstillssygdomme som; Irriteret tarm, Leaky Gut, fødevare intollerance, Diabetes2, Gigt, og i det hele taget fordøjelses relaterede udfordringer. Det hele starter med en sund tarm!

Vi har erfaring med livsstilssygdomme, som påvirker, eller påvirkes af fordøjelsen. Og da fordøjelsen er 76 procent af vores immunforvar, så er vores vigtigste opgave, at sikre at du få de rette vitaminer, mineraler og fibre gennem din kost, men også de sunde fedtstoffer, kulhydrater og proteiner. Så dit fundament for en stærk og sund krop, skabes gennem kosten. “Du er hvad du spiser, og hvad din krop optager”

 

Det er ikke altid lige let, at finde vej gennem “sundhedsjunglen”. Derfor vil du, med vores kostprogrammer, tilbydes et forløb gennem 8 uger således du får opbygget sundere vaner, og bliver mere bevidst om hvad du spiser, og hvad for noget mad der har den sundeste effekt på din krops balance.

OG bare rolig, det betyder ikke at maden ikke må være “sjov”. Det vigtigste er at kostprogrammet også passer til dine ønsker uden at være alt for restriktiv.

Forløbet vil inkludere:

  Bodyscanning (avanceret vægt til måling af kg, væskebalance, muskelmasse, fedtprocent, BMI, metabolic age,
 fedt om de indre organer).

  Livsstilsanalyse – hvordan ser din hverdag ud, hvordan spiser du, hvem spiser du med, hvad kan du lide at spise,
 hvad er dine mål i forhold til din livsstilsændring mv.

  Kost planlægning – med fokus på at det skal være sundt og simpelt.

  Coaching fra start til slut – du står ikke alene. Fokus er især på de følelser der påvirker din fordøjelse. Tanker og fordøjelse hænger sammen

  Løbende inspiration fra vores facebook gruppe.

  Forslag til styrkende, motiverende træning samt tilbud om at træne med på vores hold (frivilligt)

 

OBS forløbet kan OGSÅ foregå online.

 

Book tid til en uforpligtende samtale om hvordan vi kan hjælpe dig til en ny helende livsstil

eller

Book allerede opstart på dit forløb

Sund livsstil er et vidt begreb.

Det handler om tanker, handlinger, mål, retning og om at have det godt med sig selv – derfor er D’ Sundt en virksomhed med fokus på ALT det sunde vi kan inspirere til og at følge dig fra beslutning til dit mål er nået!

Hej, mit navn er Diana Sundt!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få chancen for at vinde en gratis bodyscan til dig selv

og en du holder af!

Ved tilmelding af nyhedsbrevet giver du accept på at d-sundt.dk må kontakte dig via e-mail.

0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomTilbage til Shop