Livsstilscoaching

Din støtte til planlægning og til at
komme i mål

Livsstilscoaching

Samtaler kan hjælpe dig til overblik og afklaring af det der er besværligt og uønsket i dit liv, og til at få øje på nye muligheder.

I coaching samtalen, er det dig der sætter dagsordenen for, hvad der skal tales om og dig, der sidder med nøglen til løsningen af dine udfordringer. Til dette bidrager coachen med støtte og overblik over samtalen således du får øje på dit potentiale.

 

Hvorfor Coaching​?

Det giver dig den støtte du mangler for at føre dine drømme ud i livet, og holde fast i dine mål. Hos D’sundt tilbydes samtale om dine mål, og dine udfordringer undervejs.

“Hvordan ville dit liv forme sig, hvis du udfoldede og efterlevede dit hele og fulde potentiale?”

Nogle har brug for hjælp via coaching for at få den nødvendige støtte til planlægning af livsstilsændringer. Måske er der ikke energi til at starte ændringen og den manglende energi kan findes hjemme, på arbejdet, i tiden, i planlægningen, i slet ikke at tro nok på dig selv.

Der kan være rigtig mange grunde til at den gode intention løber ud i sandet og forsvinder lige så snart at ændringen er sat igang.

For at få energien tilbage og troen på DIG vil coaching være en stor hjælp – her vil du have mulighed for at sætte ord på det der begrænser dig og få styrke til at flytte dig derhen hvor du gerne vil.

Pris og varighed?

 

En coaching session varer ca 1 time og koster 650 kr. per session (betales per gang eller typisk som klippekortsordning hvor du sparer 10%)

 

Det siger kunderne:

Her er Anettes historie.
Anette er 61 år, farmor til en lille dejlig dreng på 2 år, og flere gange under sin livsstilsrejse ramt af bump, som påvirkede træningsplanen. Men Anette er sej og kæmper sig tilbage til den gode form hver gang:
“Det startede for ca. 4 år siden med diverse fysiske skavanker og en dårlig form. Jeg tænkte ”nå, det var så det”. Lige indtil jeg mødte Diana D’Sundt på den helt rigtige dag, og lige så stille og roligt begyndte jeg at ændre livsstil.

Hvordan og hvorfor?
Jeg fik det rigtige værktøj, som jeg kunne overskue og stadigvæk bruger i dag. (Jeg kan også være totalt usund, men når jeg har været det, så finder jeg værktøjet frem igen – “der er jo en dag i morgen”)
Tiden den går og jeg er stadigvæk på.

Det som holder mig i gang er :

  Jeg bliver glad af træningen

  Jeg har fået mere selvtillid, energi og får komplimenter om at jeg ser yngre ud end jeg er ????

 Selvom der opstår skader flere gange – tænker jeg; “fandeme nej, op igen!

  Jeg bliver stolt når jeg har gennemført træning /gået ture. Især træning… når jeg har sagt, at jeg kommer, så SKAL jeg komme, både overfor træner, holdet og mig selv.

 Og ikke mindst – at jeg har fået et barnebarn som jeg gerne vil opleve i mange år

Min træner Diana D’Sundt, som hele tiden er der for mig, hjælper mig, hvis jeg er i modgang. Hun holder mig igang på den gode måde!
Min træner Anja, som hjalp mig i gang med at træne i Fitness center, selvom jeg længe var gået en lang bue udenom. Hun sagde; “start ud med at vælge 1 dag og kun 1 dag”. Det kunne jeg overskue, og ja lige pludselig blev det til 2 dage.

Alt dette giver mig tilfredshed og en motivation til at blive ved.”

Sikke en vægttabsrejse
Mød den seje og smukke Diana Lærkekvist.

Vi er så glade for den forskel vi kan gøre for vores kunder.

Tusind tak for den smukke glade hilsen vi har fået fra Diana om hendes vægttabsforløb hos @dsundt.dk og som vi har fået lov at dele med dig.

Diana Lærkekvist skriver :
Før og efter billede af mit projekt vægttab
Må indrømme, at jeg er stolt af mig selv
Små 9,5 kg på 8 måneder.
Det har været pisse hårdt, men har haft en ufattelig god coach i Diana Sundt fra D’Sundt i Køge. Hun har medvirket til min livsstilsændring, været min støtte og motivation i hårde tider hvor snot og tåre fyldte. Hun formåede, at trylle det korrekte træningsprogram frem til netop mig og mine ønsker. Kan i den grad anbefale Diana Sundt fra D’Sundt i Køge.

Sund livsstil er et vidt begreb.

Det handler om tanker, handlinger, mål, retning og om at have det godt med sig selv – derfor er D’ Sundt en virksomhed med fokus på ALT det sunde vi kan inspirere til og at følge dig fra beslutning til dit mål er nået!

Hej, mit navn er Diana Sundt!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få chancen for at vinde en gratis bodyscan til dig selv

og en du holder af!

Ved tilmelding af nyhedsbrevet giver du accept på at d-sundt.dk må kontakte dig via e-mail.

0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomTilbage til Shop