Find dine styrker og dit mod til at handle på dine drømme

– Også selvom du ikke har en klar retning endnu.

Weekend-retreat for stærke kvinder, der vil mere i livet og savner styrke til at gå efter det de ved de fortjener. Hotel Gl. Avernæs; 10.-12. september 2021.

Forestil dig en tirsdag morgen i efteråret 2021. Du står op og kigger ud på vinden, der rusker i naturen. Intet det kan ødelægge din dag, for du glæder dig til en ny dag hver eneste dag.

Du går ud i køkkenet. Der er en god stemning og du føler nærværet med dine kære med taknemmelighed. Du smiler inden i – denne dag bliver også skøn, for du har besluttet at tilvælge dig selv, dine mål i dit liv og leve i lethed og passion.

Og kommer der en situation, der er krævende, så ved du, at det kan du også klare, for du kender dig selv – dine styrker og ressourcer. Og du ved, at du lærer meget af modstand, som gør dig om muligt endnu stærkere. Mottoet er: Jeg kan, hvad jeg vil og mere end jeg kan forestille mig.

Og du KAN gøre lige det, du drømmer om – du lever drømmen.

eller læs videre…

If you can dream it you can do it

– Walt Disney

Dette retreat er for dig, der:
 • Længes efter der skal ske noget nyt i dit liv, men måske ikke ved hvad endnu
 • Vil kende dine styrker og stå stærk i dig selv
 • Vil opdage nye sider af dig selv (høj bevidsthed forudsætter at du kender dig selv mest muligt)

 • Ønsker mod til at gøre det, du vil

 • Vil være en stærk rollemodel især for dine børn

 • Ønsker at have højt selvværd og føle dig værdifuld
 • Vil være en inspiration for andre
 • Ønsker masser af selvtillid
 • Vil sætte dig selv først, så du kan være noget for andre

Kan du svare ja til et eller flere af punkterne, er dette retreat for dig.

eller læs videre…

Det må klart være sundt, at give sig selv et karrieretjek hos Diana Sundt. Jeg har netop mødt Diana på et tidspunkt i mit karriereliv, hvor forvirringen over hvem jeg er og jeg skal fremover er stor.

Jeg må sige at flere brikker faldt på plads efter 2,5 time med persontypetest og efterfølgende coaching vejledning fra Diana. Alle der står på en skillevej i deres arbejdsliv, eller ikke helt ved om de er landet på den rigtige hylde, bør helt klar give sig selv den gave, at besøge Diana Sundt, det kan virkelig spare en for mange timers tankemylder.

Diana tager roligt og hjerteligt imod. Og man føler sig tryg og i gode varme hænder under hele sessionen. Mega Stor anbefaling fra mig.

Tina Dahlgaard Olsen

Kort om Diana Sundt

Diana Sundt; 50 år, 4 børn, gift med Claus, Coach, Psykoterapeut, Bachelor i Erhvervs Psykologi, specialist i Enneagrammer, Estimate persontype profiler, forfatter, ejer af eget IT konsulent firma og ejer af sundhedshuset D’sundt i Køge.

Dianas styrker er et nærværende, forretningsorienteret og kommunikativt stærkt fundament.
Hun har været i IT branchen i over 20 år og hjulpet virksomheder med ledelse, medarbejderudvikling, strategi, forretningsudvikling, salg og processoptimering.

CV’et dækker også uddannelse indenfor sundhed – da Diana er passioneret i forhold til at passe på kroppen og helbredet.

Diana lever efter sine drømme, og sideløbende med sin karriere indenfor IT har Diana stiftet en holistisk sundhedsvirksomhed i sit eget navn D’Sundt, hvor hun arbejder for at styrke kvinder fysisk og mentalt – gennem kostvejledning, coaching og træning. Dianas styrke indenfor kommunikation kom der en bog ud af i starten af 2021 ”Sundhed starter oppefra!”. Arbejdet med kommunikation gør at kunder efterlades med en større viden om deres potentiale og hvordan de arbejder med deres svagheder.

Kort om Charlotte Ramskov

Charlotte Ramskov; 51 år, tvillinger, gift med Bjarne. Certificeret i TT38 Talent Test, certificeret Mentaltræner, certificeret stress coach og mentor, Spirituel Lederuddannelse hos Rikke Hertz, HD i Ledelse og Organisation, salgskarriere siden 1999 herunder 18 år i TDC med de allerstørste danske virksomheder som kunder. Hun har lavet masser af udbud, præsentationer og kontraktsforhandlinger med de meget tunge (primært) drenge i erhvervslivet. Derudover er hun ejer af Proactive Mind, hvor hun er lederudvikler, mentor og salgscoach. Hun ønsker at hjælpe mennesker med personlig udvikling, der skaber et arbejdsliv, de elsker. Og som passer med alt det andet i deres liv, som der også betyder noget for dem.

Charlotte er oprindelig fra Skive-området men allerede som ung fandt hun modet og fulgte hun sine drømme. Det førte hende til Aarhus og starten på hendes karriere samt mødet med hendes mand. I dag er hun i gang med en drøm om en ny drømmebolig på landet med skønne naturomgivelser og sælge hendes nuværende bolig med udsigt til Aarhus Bugten, nu hvor børnene er flyttet og hun er blevet selvstændig. Det at blive uddannet inden for selvudvikling og starte selvstændig er også en kæmpe drøm, der kræver mod. Den startede sin rejse under en lang stresssygemelding i 2011.

 

Altså, at tale om sig selv med Charlotte er ret så fantastisk! Særligt når det giver
konstruktive indsigter, der tydeliggør hvilke beslutninger, der skal træffes. For mig.
Tak for professionel gennemgang, nærværende, skarpe refleksioner og spændende snak om at træffe de (rigtige) valg på nye veje som selvstændig for mig. Det gør jeg meget gerne igen og kan på det varmeste anbefale Charlotte til alle, som måtte ønske sig indsigt om sig selv og om valg.

Trine Albertsen

ejer af Albert Albert Nordic og freelancer Management Consultant

Indhold på opholdet

Skab retning i dit liv

Vi arbejder med livshjulet og du får øje på status i dit liv, og hvor du ønsker, det skal være i fremtiden. Vi kigger også langt frem i fremtiden med en spændende visualiseringsøvelse for at sætte dit fokus på lang sigt og derigennem finde DIN vej dertil. Inden vi skilles igen, har du lært at skabe handlingsstærke mål, så du har noget konkret at arbejde med, når du kommer hjem.

OPDAG DINE RESSOURCER OG STYRKER

Du bliver testet i Enneagrammet og arbejder videre med en forståelse af din og andres profil. Derudover er der en visualiseringsøvelse, hvor du bliver guidet til at opdage dine unikheder og styrker. Vi er selvfølgelig også omkring tankernes kraft, som kan være både din bedste ven eller værste fjende – især når det gælder at se dine muligheder og nå dine mål.

KEND DINE VÆRDIER

Kerneværdier er dit (bevidste og ubevidste) indre kompas. De er et udtryk for, hvad der er vigtigt for dig og hvad der driver, inspirer og motiverer dig. Du bruger dem også, når du vurderer dine medmennesker, begivenheder og handlinger. Du får fundet dine kerneværdier og kommer til at træffe valg i fremtiden, der er i overensstemmelse med dine inderste ønsker og giver dig værdi.

EN SELVKÆRLIG WEEKEND

En lang skøn weekend fyldt med selvkærlighed, masser af udvikling og hygge i samvær med andre stærke og inspirerende kvinder. Alt sammen i smukke omgivelser på Gl. Avernæs hvor du bliver forkælet med lækker mad og morgentræning/gåture. Gl. Avernæs ligger virkelig skønt med udsigt til Helnæsbugten og pragtfuld natur, hvor der er rig mulighed for gåture i pauserne.

Alt det får du:

 • Skønt ophold i smukke naturomgivelser på Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference på Fyn med lækker mad (økologiske spisemærke i Sølv)
 • Test i Enneagrammet og 1:1 samtale med Diana inden opholdet
 • Undervisning og øvelser fra fredag kl. 10 –20, lørdag 9.30 – 20 og søndag 9.30 – 15
 • Relevante workbooks og øvelser, der er lette at følge
 • Visualiseringer undervejs i øvelserne
 • Morgentræning og/eller gåtur (afhængig af vejret)
 • Fuld støtte og følgeskab – vi går vejen sammen
 • Du får masser af DIG-tid – alt under opholdet drejer sig om dig
 • Du kan spejle dig i og blive inspireret af andre stærke kvinder på holdet
 • Forhåbentlig ha’ det sjovt undervejs

Det kan du forvente efter retreatet:

Du opdager nye styrker og ressourcer og ser dit eget store potentiale på en ny måde

Du har fået en retning i dit liv

Du ser dit liv i et nyt lys og lærer hvordan du kan skabe mere af det, du ønsker i dit liv

Du har lært at sætte handlingsstærke mål – nu og i fremtiden

Du har fået ny energi og glæder dig til at skabe din nye fremtid

Din selvkærlighed stiger fordi du opdager, hvordan du ønsker at være i livet

Du bliver stærkere i relationer, fordi du forstår dig selv og andre på en ny måde

Du lærer hvordan du undgår de typiske fælder til at nå dine mål

Du bliver en stærk rollemodel i familien, når du viser, at du går efter dine drømme

Priserne og det praktiske

 • Du kommer til at bo på et dejligt enkeltværelse på Gl. Avernæs (Helnæsvej 9, 5631 Ebberup). Kontakt os, hvis i er 2, der følges ad og ønsker at dele et dobbeltværelse.
 • Der er sørget for lækker forplejning. Der er et glas vin til aftensmaden mens øvrige drikkevarer er for egen regning. Der er kaffe, the og vand i mødelokalet.
 • Tag behageligt tøj på, som du kan bevæge dig i, da vi skal have en let træning sammen om morgenen eller en gåtur. Tag tøj med som passer til vejret, dog bliver vi inden døre hvis det regner.
 • For dem der har lyst, er der lagt op til hyggestunder lørdag aften efter dagens program.
 • Der fremsendes mail med praktiske detaljer når vi nærmer os opholdet.
 • Covid-19 garanteret refundering.
 • Weekenden 10. til 12. september 2021

Tilmelding senest 22. august

Normal pris: kr. 9.750 (inkl. moms) for enkeltværelse.

Retreatet er garanteret ved minimum 8 deltagere og der kan maksimum være 16.

Early bird

Kr. 8.900

(inkl. moms) ved køb inden 18. juli