Skønhed og velvære

Book din “mig-tid” 

Vi tilbyder 2 typer af behandlinger

Intraceuticals ansigtsbehandling:

Intraceuticals er vores nyeste sats – her tilbydes ansigtsbehandlinger med oxygen og dybdegående serum der trænger helt ind i huden at behandlingen giver et “løft” og foryngende resultat.

Intraceuticals er også kendt som “Madonna behandlinger” fordi Madonna har givet navn hertil og en af de mange kendte ansigter der benytter sig af Intraceuticals.

Behandlingen kaldes også “facelift uden brug af nåle” fordi den oxygenfulde behandling er så effektiv at du allerede ved første behandling har et smukt resultat med lang varighed.

1. behandling giver et resultat der varer 1 uge og ønskes længerevarende resultat anbefales 4-6 behandlinger med 1 uges mellemrum. Derefter er resultatet så dybdegående at det holder 8-12 måneder.

 

Saunatæppe behandling

Ren forkælelse med slankende effekt.

Varmetæppe til slankebehandling, øget forbrænding, smertebehandling, øger blodcirkulation, øger stofskiftet, detox behandling, afstressende

behandlingen er afslappende og behagelig og tager 40 minutter.

 

 

 

 

 

Sund livsstil er et vidt begreb.

Det handler om tanker, handlinger, mål, retning og om at have det godt med sig selv – derfor er D’ Sundt en virksomhed med fokus på ALT det sunde vi kan inspirere til og at følge dig fra beslutning til dit mål er nået!

Hej, mit navn er Diana Sundt!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få chancen for at vinde en gratis bodyscan til dig selv

og en du holder af!

Ved tilmelding af nyhedsbrevet giver du accept på at d-sundt.dk må kontakte dig via e-mail.

0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomTilbage til Shop