Persontype test

Ved du hvad der helt præcist
driver dig?

Persontype test

Ved du hvad der helt præcist driver dig? Eller hvorfor du drives på afveje?

Jeg er certificeret i de anerkendte tests som Enneagrammet, Estimate og talenttesten TT38.

Testen vil give dig et indblik i dine styrker og svagheder – hvor du kan udvikle dig så du når dine drømmes mål og bliver mere skarp i dit fundament (DIG!)

Testen tager 1½ til 2 timer.

Book tid til persontype test – denne vil lære dig at fokusere på dit potentiale!

 KR. 1.200,-

Kundeudtalelse

Det må klart være sundt, at give sig selv et karrieretjek hos Diana Sundt. Jeg har netop mødt Diana på et tidspunkt i mit karriereliv, hvor forvirringen over hvem jeg er og jeg skal fremover er stor.

Jeg må sige at flere brikker faldt på plads efter 2,5 time med persontypetest og efterfølgende coaching vejledning fra Diana. Alle der står på en skillevej i deres arbejdsliv, eller ikke helt ved om de er landet på den rigtige hylde, bør helt klar give sig selv den gave, at besøge Diana Sundt, det kan virkelig spare en for mange timers tankemylder.

Diana tager roligt og hjerteligt imod. Og man føler sig tryg og i gode varme hænder under hele sessionen. Mega Stor anbefaling fra mig.

Tina Dahlgaard Olsen

Sund livsstil er et vidt begreb.

Det handler om tanker, handlinger, mål, retning og om at have det godt med sig selv – derfor er D’ Sundt en virksomhed med fokus på ALT det sunde vi kan inspirere til og at følge dig fra beslutning til dit mål er nået!