Muscle Sculpt behandling

Slankebehandling med EMSculpt Pro

Med EMSculpt Pro kan du fedtforbrænde og muskelopbygge problemområder som mave, baller, lår, arme.

Det kræver 4-6 behandlinger for at nå helt i mål.

EMSculpt Pro arbejder med magnetiske impulser der sikrer flere muskelsammentrækninger på én gang. Og flere end du kan nå i et fitnesscenter. Du vil hurtigt kunne se et resultat og herefter vil det kræve vedligehold af muskelmassen ved proteinindtag og ugentlige træninger. 

 

Muskelopbygning og toning af kroppen med EMSculpting foregår med nogle meget store pads / applikatorer, som er så store, at en eller to dækker hele maven eller passer med en på hver af ballerne, så man kan få en Butt Lift behandling.

En EMSculpt maskine afgiver elektromagnetisk energi (HIFEM = High Intensity Focused Electro-Magnetic) via de store pads. Så du får altså ikke strøm sendt gennem kroppen. Magnetismen fremprovokerer sammentrækninger af dine muskler og på 30 minutter gennemgår du hele 20.000 af dem. Det svarer altså til 20.000 mavebøjninger eller 20.000 squats hvis det er ballerne der bliver behandlet.

EMSculpt Pro arbejder også med delte mavemuskler som kan være et problem for mange kvinder efter graviditet, hvor musklerne er blevet mere slappe og splittede i maveregionen. 

 

Sund livsstil er et vidt begreb.

Det handler om tanker, handlinger, mål, retning og om at have det godt med sig selv – derfor er D’ Sundt en virksomhed med fokus på ALT det sunde vi kan inspirere til og at følge dig fra beslutning til dit mål er nået!

Hej, mit navn er Diana Sundt!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få chancen for at vinde en gratis bodyscan til dig selv

og en du holder af!

Ved tilmelding af nyhedsbrevet giver du accept på at d-sundt.dk må kontakte dig via e-mail.

0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomTilbage til Shop