Nyt samarbejde med Din Balance

Coronaen forenede to livsstilsorienterede virksomheder – D’sundt og Din Balance

Den sunde livsstil er forenet af den rette kost, det rette mindset og en mindfull tilstedeværelse (mind, body and soul). Det ene kan ikke stå alene hvis du vil lykkes, og hos D’sundt i Køge har firmaet Din Balance, netop slået dørene op til et smukt Yoga og Mindfulness studie.

Corona’en har sat nye tanker I system, og Diana Sundt, ejer af D’sundt, har sammensat vægttabs- og livsstilsforløb (Lets Get Fit) der både kan leveres som fysiske forløb og som onlineforløb. Alt bygget på livsstilsændrende filosofier, på undervisning i kostprincipper, coaching og fedtforbrændende træning. I samarbejde med Maria Leerberg, fra Din Balance, forenes de populære Lets Get Fit forløb med mulighed for tilkøb af afstressende løsninger som mindfulness og yoga.

 

Både Diana Sundt og Maria Leerberg har flere års erfaring som undervisere; ”vi har en dyb forståelse for forandrings principper, der kræver, at uanset hvilken forandring så gør vores motivation, erfaringer og engement forandringsprocessen lettere, fordi vores kunder ved de har vores opmærksomhed og nærvær!” Fortæller Diana og Maria og fortsætter;

 

”Galoche Allé 9 rummer nu kompetencerne til at favne det hele menneske. Vi kan sammen tilbyde en mere holistisk indsats end vi kunne individuelt. Det giver så meget mening dette samarbejde og vi glæder os til at byde vores kunder velkomne  til et efterår med masser af spændende aktiviteter”

 

Læs mere om Maria Leerberg på www.dinbalance.dk eller kom forbi på Galoche Alle 9, 4600 Køge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *