Overskud til at lykkes…

At arbejde med livsstil og livsstilsændringer kræver overskud - præcis ligesom når man skal sætte sig op til noget større og vildere - glem ikke dit overskud!

Overskud - er noget vi skal bruge endnu mere nu end tidligere. Vi er endnu fjernere fra vores "normale hverdag" og skal “indrette” os anderledes. Det skal vi bruge overskud til!

Når du står i en situation hvor du mangler overskud - har du så et lager af “sunde” overskudsgivere? Prøv at se om du kan skrive mere på denne liste af overskudsgivende faktorer:

1. Mine børn og min ægtefælle

2. Mine dyr

3. Når jeg gennemfører

4. Når jeg får anerkendelse

5. Når jeg er i flow og træner

6. Når jeg spiser energirigtigt

7. Når jeg føler mig elsket

8. Når jeg hører musik

9 når jeg danser

10. Når jeg ser "overskuds opslag" fra mine glade kunder

11. Når jeg er i “nuet”

12. Når jeg klæder mig smukt på selvom jeg arbejder hjemmefra

......

Overskud kan ikke alene føles indefra - det kan "læses" i dit kropssprog, høres i din stemme, ses på dine bedrifter og den energi du udviser. Det kan ses om det er oprigtig og for dig er overskud lig med din succes.

Hos D'Sundt arbejder vi ikke og alene med livsstilsforløb, eller træning, aldrig med én ting ad gangen, vi arbejder med den personlige succes, følelsen af at lykkes og den mentale overskudsgiver. Derfor er coaching essential i alt hvad vi laver så du får en helhedsoplevelse og får alle dine styrker frem i lyset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *